Dezvoltare aplicații

Smartphone-urile au început să ocupe un rol din ce în ce mai important în viața nostră. De aceea ne-am propus să dezvoltăm aplicații pentru sistemele de operare IOS și Android care vă pot ușura munca în viața de zi cu zi și în același timp crește nivelul de venituri al afacerii. Dacă tot trăim în secolul vitezei de ce nu am învăța să și profităm de ea?

Aplicații mobile

IOS

SEO sau Search Engine Optimization presupune optimizarea pentru motoarele de căutare folosind anumite cuvinte sau expresii cheie, interesante şi relevante pentru afacerea dumneavoastră. Echipa noastră realizează SEO pentru motoare de căutare precum Google, Bing sau Yahoo. 

Android

De câte ori nu ai căutat ceva și ai folosit Google pentru a te ajuta? Google ne oferă un instrument puternic și eficient de promovare online de care poți profita. În funcție de bugetul ales afacerea ta poate fi în topul rezultatelor de căutare.

Avantaje ale aplicațiilor mobile

Accesibilitate

Sunt accesibile atât pe telefon cât și pe tabletă, printr-o simplă instalare din Google Play sau App Store. Utilizatorii dispozitivelor mobile petrec cu până la 90% mai mult timp pe alicații, decât într-un browser. De asemenea, prin intermediul aplicațiilor se pot iniția relații mai personale cu utilizatorii.

Fidelizare

Aplicațiile ajută la fidelizarea clienților și la creșterea vânzărilor din cadrul firmei. Notificările pe care le primește și iconița care se află pe ecranul dispozitivelor îi determină pe utilizatori să acceseze aplicația și să afle mai multe despre programele de fidelizare pe care le aveți în desfășurare.

Dezvoltare

Toții antreprenorii ar trebui să-și dorească dezvoltarea propriei afaceri. Aplicațiile mobile reprezintă un instrument modern și eficient de dezvoltare a afacerii prin cunoașterea utilizatorilor și dezvoltarea unor campanii sau oferte conforme cu necesităție sau obiceiurile acestora.

Aveți o idee pe care doriți să o puneți în practică prin intermediul aplicațiilor?

Stabiliți o întâlnire cu unul dintre colegii noștri pentru a vă pune ideeile în practică.