Bun venit!

Ne face o deosebită plăcere că vă interesează povestea noastră și doriți să aflați mai multe informații despre noi!

Povestea noastră

Am pornit planurile înființării  acestei afaceri încă din anul 2018, iar un an mai târziu dorința noastră de a ne oferii cunoștiințele și priceperea s-au concretizat în ceea ce se numește astăzi Click Solutions.

Misiune

Dorim să devenim partenerul dumneavoastră de încredere, pe termen lung, în ceea ce privește furnizarea de servicii profesionale și complete de publicitate, consultanță sau organizare de evenimente.

Ce ne propunem?

Ne-am propus, ca prin cunoștiințele și experiența pe care membrii echipei Click au acumulat-o de-a lungul anilor să oferim afacerilor la început de drum și nu numai soluții rapide și reale pentru maximizarea afacerii dvs.

Cu ce vă putem ajuta?

La Click Solutions veți găsi cea mai bună echipă, formată din specialiști pe diverse domenii, care vă pot oferi cele mai bune servicii pentru dezvoltarea afacerii.

digital_marketing_bucuresti

Click Solutions

Digital Marketing

Vezi detali
organizare_evenimente_bucuresti

Click Solutions

Publicitate

Vezi detali
creare_website_bucuresti

Click Solutions

Web Design

Vezi detali
consultanta_fonduri_europene

Click Solutions

Consultanță

Vezi detali
servicii_foto_video_bucuresti

Click Solutions

Foto-Video

Vezi detali
servicii_publicitate

Click Solutions

Organizare Evenimente

Vezi detali

Cum lucrăm?

Analizăm

Înainte de demararea unui proiect realizam o analiză preliminară pentru a identifica principalele minusuri cu care se confruntă afacerea dumneavoastră.

Stabilim

Împrună cu dumneavoastră stabilim strategia, ideile și metodele cele mai bune și care ne vor aducerezultatele cele mai bune.

Planificăm

Realizăm o planificare atentă și bine gândită pentru a putea anticipa și depăși eventuale obstacole în implementarea proiectului.

Implementăm

Ne focusăm toată energia în implementarea corectă a proiectelor, atingând astfel obiectivele pe care le-am stabilit la început.

Monitorizăm

Monitorizăm permanent proiectele aflate în desfășurare și folosim colectarea date și informații pentru a evalua corectitudinea și eficacitatea activității noastre.

Dezvoltăm

Pe baza datelor colectate și a rezultatelor obținute continuăm dezvoltarea unor noi proiecte care vor asigura afacerii dumneavoastră.

De ce să apelați la noi?

1

Echipă profesionistă

Avem cei mai bine pregătiți și motivați oameni care au o experiență de lucru dobândită în cadrul mai multor proiecte strategice.

2

Atenție la detalii

Pentru că știm cât de important este succesul pentru dvs. și că lucrurile mărunte fac diferența, acordăm o atenție deosebită fiecărui detaliu.

3

Succes garantat

Apelând la serviciile noastre veți putea să vă minimizați costurile și maximiza profitul, deoarece veți primi de la echipa noastră cele mai bune soluții.

4

Suport 24h

Echipa noastră va fi alături de dumneavoastră 24/7 pentru a vă oferi tot sprijinul de care veți avea nevoie.

Stabilește acum o întâlnire!

Clienți fericiți
Proiecte finalizate
Proiecte în desfășurare
Ore Lucrate

Doriți să începeți un proiect cu noi?

Completați formularul alăturat pentru a stabili o întâlnire, iar un membru al echipei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.

Vă mulțumim!