Click Solutions

Bun venit!

Ne face o deosebită plăcere că te interesează povestea noastră și dorești să cunoști mai multe despre noi. Derulează în jos pentru a afla cum a apărut această idee de afacere!

Povestea noastră

Am pornit planurile înființării  acestei afaceri încă din anul 2018, iar un an mai târziu visul nostru a devenit realitate prin aprobarea unei finanțări nerambursabile.

Misiune

Dorim să devenim partenerul dumneavoastră de încredere în ceea ce privește furnizarea de servicii profesionale și complete de publicitate.

Ce ne propunem?

Să oferim afacerilor dumneavoastră soluții reale, eficiente și personalizate de promovare pentru vă diferenția de ceilalți competitori de pe piață.

Cu ce vă putem ajuta?

Oferim servicii precum:

  • Campanii de digital marketing prin Google Adwords, Facebook Ads, Youtube sau Email Marketing
  •  Realizare site web de prezentare sau magazin online personalizat
  • Raport de analiză prin Google Analytics
  • Asigurare elemente de identitate vizuală, precum: logo, slogan, descriere companie sau cărți de vizită
  • Producție publicitară personalizată
  • Dezvoltare de aplicații mobile pentru IOS sau Android
  • Organizare de evenimente corporate, cu tematică sau private
  • Consultanță

Metodele noastre de lucru

Analizăm

Înainte de demararea unui proiect realizam o analiză preliminară pentru a identifica principalele minusuri cu care se confruntă afacerea dumneavoastră.

Definim

Stabilim cauza problemelor care afectează afacerea dumneavoastră și identificăm metode eficiente și rapide de rezolvare a acestora.

Planificăm

Realizăm o planificare atentă și bine gândită pentru a putea anticipa și depăși eventuale obstacole în implementarea proiectului.

Implementăm

Ne focusăm toată energia în implementarea corectă a proiectelor, atingând astfel obiectivele pe care le-am stabilit la început.

Monitorizăm

Monitorizăm permanent proiectele aflate în desfășurare și folosim colectarea date și informații pentru a evalua corectitudinea și eficacitatea activității noastre.

Dezvoltăm

Pe baza datelor colectate și a rezultatelor obținute continuăm dezvoltarea unor noi proiecte care vor asigura afacerii dumneavoastră.

Proiecte finalizate
Clienți fericiți
Proiecte în desfășurare
Membri echipă

 

De ce să apelați la noi?

Echipă profesionistă

Creativitatea, experiența, motivația și o dorința puternică de reușită sunt cuvintele care ne descriu cel mai bine. Pentru a te convinge apelează la serviciile noastre.

Soluții reale

În funcție de nevoile dumneavoastră, experții noștri vor identifica și vă vor oferi doar cele mai bune soluții pentru a vă dezvolta afacere.

Suport 24h

Echipa noastră va fi alături de dumneavoastră 24/7 pentru a vă oferi tot sprijinul de care veți avea nevoie.

Atenție la detalii

Pentru că știm cât de important este succesul pentru dvs. și știm că lucrurile mărunte fac diferența, acordăm o atenție deosebită fiecărui detaliu.

Conținut autentic

Doar printr-un conținut autentic și targetat vă puteți diferenția de restul competitorilor de pe piață, câștigând astfel încrederea și aprecierea clienților.

Succes garantat

Apelând la serviciile noastre veți putea să vă minimizați costurile și maximiza profitul, deoarece veți primi de la echipa noastră cele mai eficiente soluții.

Doriți să începeți un proiect cu noi?

Stabiliți o întâlnire cu unul dintre colegii noștri pentru a afla despre cele mai bune metode de promovare pe care afacerea dumneavoastră le poate avea.