Servicii

Click Solutions oferă o gamă variată de servicii care vă pot ajut afacerea. Indiferent de serviciile de care veți avea nevoie, vă asigurăm că relația creată va fi bazată pe încredere și respect.

Digital Marketing

Oferim servicii personalizate de creare de identitate vizuală și verbală, web design, branding și folosirea instrumentelor de promovare din mediul online. Totul pentru a vă ajuta să intrați în contact cu cât mai mulți clienți interesați de produsele sau serviciile pe care afacerea voastră le oferă. Astfel, putem derula pentru dumneavoastră campanii de promovare prin intermediul Facebook, Instragram, Youtube sau Google Ads, dezvolta baze de date care implică email marketing sau mobile SMS.

În funcție de afacerea pe care o aveți siteul de prezentare reprezintă primul contact care îl aveți cu clientul. Cum cu toții ne dorim ca prima impresie să fie una bună, este important ca siteul să aibe un design adecvat, atrăgător și adaptabil. Așa că lasăți-ne să vă oferim cel mai bun site pe care afacerea voastră îl poate avea. În funcție nevoile clienților noștri putem realiza site-uri de prezentare, bloguri sau magazine online.

Web design

Producție publicitară

Creație grafică, print de mari dimensiuni indoor si outdoor, tipar digital și offset, producție materiale publicitare, personalizare produse sua standuri expozitionale. Ce doriți asta vă oferim! Echipa noastră vă va consilia și vă va oferi cele mai bune idei, începând cu partea de design, alegerea și obținerea produsului finit.

Ne punem la dispoziție cunoștințele, experiența si profesionalismul pentru a vă scoate din impas. Fie că vorbim de consultanță pe diferite domenii de activitate precum producția, agricultura, industriile creative, servicii sau accesearea fondurilor nerambursabile, echipa noastră de specialiști vă va oferi cele mai bune sfaturi pentru dumneavoastră.

Consultanță

Dezvoltare aplicații

Smartphone-urile au început să ocupe un rol din ce în ce mai important în viața nostră. De aceea ne-am propus să dezvoltăm aplicații pentru sistemele de operare IOS și Android care vă pot ușura munca în viața de zi cu zi și în același timp crește nivelul de venituri al afacerii. Dacă tot trăim în secolul vitezei de ce nu am învăța să și profităm de ea?

Organizăm evenimente de tip corporate, conferințe, evenimente tematice sau petreceri private. Important este că tu nu va mai trebui să te preocupi de nimic. Va trebui să ne spui cum îți imaginezi evenimentul tău să arate și noi îl vom pune în aplicare. Vom stabili de comun acord un pachet care putea fi modificat în funcție de dorințele sau nevoile care vor apărea pe parcurs.

Organizare evenimente

 

De ce să apelați la noi?

Echipă profesionistă

Profesionalismul, experiența, creativitatea și dorința puternică de a realiza proiecte deosebite sunt cuvintele care ne descriu cel mai bine.

Soluții reale

În funcție de nevoile dumneavoastră, experții noștri vor identifica și vă vor oferi cele mai bune soluții în cadrul proiectelor pe care le vom derula împreună.

Suport 24h

Echipa noastră va fi alături de dumneavoastră 24/7 pentru a vă oferi tot sprijinul de care veți avea nevoie, indiferent de situație.

Atenție la detalii

Pentru că știm cât de important este succesul pentru dvs. și știm că lucrurile mărunte fac diferența, acordăm o atenție deosebită fiecărui detaliu.

Conținut autentic

Doar printr-un conținut autentic și targetat vă puteți diferenția de restul competitorilor de pe piață, câștigând astfel aprecierea și încrederea clienților.

Succes garantat

Serviciile puse la discpoziție de echipa de la Click sunt aplicate numai după o analiză amănunțită pentru a vă putea asigure succesul.

Ce spun clienții noștri

Am apelat la serviciile de creare site și promovare pe Facebook. La început am fost sceptic, dar soluțiile propuse de echipa Click Solutions au dat roade.​

Andrei Bogan

Antreprenor

Mulțumesc celor de la Click pentru răbdarea și profesionalismul de care au dat dovadă! Am vrut ca pentru afacerea mea să am cel mai bun web site de prezentare și nu am greșit alegând să lucrez cu ei. Pot spune că așteptările mele chiar au fost depășite! Mulțumesc încă o data!

Carmen Marcu

Manager

Echipă profesionistă, soluții reale și timp scurt pentru executarea serviciilor. Acum ceva timp mi-am pornit propria afacere când am decis să produc săpun și creme naturale. Mulțumesc celor de la Click Solutions pentru cearea unui magazine online unde îmi pot vinde produsele!

Andreea Gabriela

Antreprenoare

Doriți să începeți un proiect cu noi?

Stabiliți o întâlnire cu unul dintre colegii noștri pentru a afla despre cele mai bune metode de promovare pe care afacerea dumneavoastră le poate avea.