Digital marketing

Cele mai complete servicii de publicitate online pentru cele mai bune afaceri.

Publicitate fără limite! Click Solutions

Agenție de publicitate full time și full service, formată dintr-o echipă de oameni creativi și profesioniști, care începând cu anul 2019 oferă micilor afaceri și nu numai soluții de promovare și branding.

Ne dedicăm pasiunea și munca pentru a construi și a dezvolta în jurul nostru proiecte de impact care au un mesaj puternic și care se adresează tuturor persoanelor.

Folosim ca și unelte soluții ingenioase și integrate de comunicare pentru ca mesajul campaniilor noastre să poată ajunge mai facil către alte persoane și totodată să poată fi înțeles mai ușor.

Scopul nostru este să oferim afacerilor mici sau la început de drum soluții profesioniste și originale de promovare pentru ca produsele sau serviciile pe care le oferă să ajungă mai ușor către clienții lor.

Serviciile noastre de publicitate online

brand_manager

Branding

Inovăm afacerile prin soluții și metode originale pentru a fi mai bine înțelese, vizibile și identificate de către clienți.
Creare_de_continut

Creare de conținut

Crearea de conținut este foarte relevantă pentru orice afacere și ajută la stabilirea unei relații co diferiți clienți.
SEO

SEO

Presupune optimizarea website-urilor pe diverse motoare de căutare folosind cuvinte sau expresii cheie.
Web_design

Web Design

Website-ul reprezintă primul contact pe care îl aveți cu clientul. Putem realiza site-uri de prezentare, bloguri sau magazine online.
Social_Media_Marketing

Social Media Marketing

Promovarea serviciilorși produselor prin intermediul conturilor de social media repreizntă cea mai eficientă metodă de a ajunge la potețiali clienți.
Email_Marketing

Email Marketing

Utilizarea mailului reprezintă o activitate zilnică, iar cu o strategie corectă și răbdare pot fi atrași noi clienți.

De ce să ne alegeți?

agentie_publicitate

Profesionalism

Avem o echipă formată din profesioniști cu experiență în elaborarea și implementarea campaniilor și strategiilor de marketing.

agentie_publicitate

Creativitate

Succesul și rezultatele noastre bune se bazează pe creativitatea și ingeniozitatea experților noștri. Creativitatea pentru noi nu are limite.

agentie_publicitate

Comunicare

Suntem mereudeschiși și transparenți în relația cu clienții noștri. Îndeplinim ce promitem și suntem 100% responsabili.

agentie_publicitate

Rezultate

Pasiunea și munca pe care o depunem ne face să livrăm întotdeauna rezultate promise, indiferent de cât de mari sunt așteptările.

Doriți să începeți un proiect cu noi?

Completați formularul alăturat pentru a stabili o întâlnire, iar un membru al echipei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.

Vă mulțumim!

Doriți să începeți un proiect cu noi?

Completați formularul alăturat pentru a stabili o întâlnire, iar un membru al echipei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.

Vă mulțumim!