Digital Marketing

Oferim servicii personalizate de creare de identitate vizuală și verbală, web design, branding și folosirea instrumentelor de promovare din mediul online. Totul pentru a vă ajuta să intrați în contact cu cât mai mulți clienți interesați de produsele sau serviciile pe care afacerea voastră le oferă. Astfel, putem derula pentru dumneavoastră campanii de promovare prin intermediul Facebook, Instragram, Youtube sau Google Ads, dezvolta baze de date care implică email marketing sau mobile SMS. Pe scurt, în funcție de bugetul pe care doriți să-l investiți, vă putem face afacerea mult mai vizibilă în mediul online.

Care sunt cele mai eficiente metode pe care le recomandăm
pentru a îți promova afacere?

SEO sau Search Engine Optimization presupune optimizarea pentru motoarele de căutare folosind anumite cuvinte sau expresii cheie interesante şi relevante pentru afacerea dumneavoastră. Echipa noastră realizează SEO pentru motoare de căutare precum Google, Bing sau Yahoo. 

De câte ori ați încercat să căutați ceva și ați folosit Google pentru a vă ajuta? Iar în urma căutării rezultatele generate au fost de ordinul zecilor sau chiar al sutelor? Google Ads este un instrument care vă permite să urcați în topul rezultatelor de căutare, devenind astfel și prima opțiune de alegere pentru posibili clienți.

Facebook este în momentul de față rețeaua socială numărul 1 din lume, având numai în România peste 10 milioane de conturi de utilizatori. De ce este important să folosești promovarea prin intermediul Facebook? Pentru că în urma noilor algoritmi aleși de Facebook, doar 5% din conținutul paginii tale ajunge la urmăritorii tăi. Noi te ajutăm să ajungi la cât mai mulți utilizatori și să le prezinți ce are mai bun de oferit afacerea ta.

O alternativă foarte bună la promovarea prin reclame pe posturi TV este promovarea prin YouTube. Această platformă online înregistează în fiecare minut peste 3 milioane de vizualizări, ceea ce înseamnă un potențial uriaș de dezvoltare pentru afacerea dumneavoastră. 

Instagram este reţeaua socială care a revoluţionat comunicarea şi a dus-o la un alt nivel, reușind să ne influiențeze puternic alegerile în ceea ce privește moda, stilul de viață, cum gândim sau cum acționăm.

Email Marketing este o metodă de comunicare prin intermediul căreia inițiați o legătura cu o audiență, pe care o puteți trece de la stadiul de potențiali clienți la clienți reali. Folosind email-ul puteți trimite informații despre campaniile pe care le aveți în desfășurare, ofertele actuale sau produse noi pe care le oferiți. 

Doriți să începeți un proiect cu noi?

Stabiliți o întâlnire cu unul dintre colegii noștri pentru a afla despre cele mai bune metode de promovare pe care afacerea dumneavoastră le poate avea.