Web Design

În funcție de afacerea pe care o aveți site-ul de prezentare reprezintă primul contact care îl aveți cu clientul. Cum cu toții ne dorim ca prima impresie să fie una bună este important ca site-ul să aibe un design adecvat, atrăgător și adaptabil. Așa că lasăți-ne să vă oferim cel mai bun site pe care afacerea voastră îl poate avea. În funcție nevoile clienților noștri putem realiza site-uri de prezentare, bloguri sau magazine online.

 

De ce să realizați un site web cu noi?

Domeniu și găzduirea

Putem asigura pentru dumneavoastră domeniul, iar găzduirea site-ului va fi făcută pe servere performante, fără limite de trafic, cu IP unic și certificat SSL.

Design complet

În funcție de dorințele tale experții noștri vor realiza și designul pentru site. Folosim limbaje de programare precum HTML, CCS sau orice alt program necesar.

Conținut autentic

Echipa noastră va realiza un conținut autentic care te va ajuta să îți promovezi mai bine serviciile sau produsele, diferențiându-te de ceilalți competitori.

Responsive

Un aspect foarte important de care ținem cont atunci când creăm site-ul este vizualizarea corectă pe diferite dispozitive, indiferent că este vorba de desktop, tabletă sau mobil.

Suport

Echipa noastră va asigura mentenanța site-ului și sportul în cazul apariției unei erori 24h/7. De asemenea, în funcție de dorințe vom actualiza conținutul site-ului.

SEO

Optimizăm și indexăm site-ul pe diferite categorii și cuvinte cheie pentru a apărea în topul rezultatelor pe diferite motoare de căutare, precum Google sau Bing.

Politică GDPR

Site-ul dumneavoastră va respecta și asigura protecția datelor cu conținut privat, conform normelor impuse de către Uniunea Europeană.

Analytics

Asigurăm servicii de analizare a datelor înregistrate pe site-ul web pentru a putea cunoaște mai bine dorințele și obiceiurile clienților dumneavoastră.

Doriți să vă realizăm site-ul web?

Stabiliți o întâlnire cu unul dintre colegii noștri pentru a afla despre cel mai bun site pe care afacerea dumneavoastră îl poate avea.